Mix kreseb, které nemají skoro nic společného

Hellou!
Nu, nastal čas zase něco přidat, když už mám tu volnou chvíli. Tak tentokrát padl los na obrázkově zaměřený článek.

Sice jsem chtěla původně přidat a) obhajobu, proč nejsem vrah, b) proč si o mně lidé myslí, že jsem vrah, c) pokračování NSP! nebo d) Cestu do Anglie. Nicméně, věci se mají jinak.

Zase se mi nahromadily v Archivu (složka už jméno dostala natrvalo) nějaké dřív naskenované kresby, které jsem sem zatím nedala. Nejsou až tak staré, jde o něco z ledna či tak.
Jde o takový... mix bez jednotného tématu.
Jdeme na to:


1.) Blackie (po dlouhodobém uložení k ledu)

Vůbec první kresba v novém sešitě, jak jsem o něm kdysi psala.
Ohledně šatů - jediné, co mohu tvrdit, je, že se jedná o dvacátá léta. Ale abych řekla, která část přesně, to byste po mně chtěli moc :)
A když si vzpomenu, jaká ta postava byla, když jsem ji vymyslela... bičování se růžovým páskem s cvočky nepomáhá...
*
2.) Modelář :D

Na ja, jak tvrdí nápis na obrázku, jedná se o tohoto "mladého pána" (poslední obrázek). Je to můj úplně první pokus o Ericha - nevěděla jsem, co mu mám nakreslit jako oblečení, tak jsem mu střelila mou napodobeninu letecké bundy (a to ještě hodně idealizovanou).
Mohla bych ještě zkusit směle tvrdit, že tu je nakreslen přibližně čtrnáctiletý. Zájem o modýlky letadel jej pochopitelně už naprosto ovládl :D
*
3.) Vědmina předělávka miss Fleck (Love never Dies)

(zde poněkud zasvěcenější pohled na onen muzikál)
Tedy, nic proti fantomovi, Raoulovi nebo madam Giry (o Christine nemluvím, pro mě je něco jako předchůdkyně Belly). Ale nejlepší místa z mého žebříčku Top postav z Love Never Dies ovládly Meg Giry a... miss Fleck.
Chtěla jsem druhou jmenovanou nakreslit už dřív. Musela jsem si ale najít na Googlu předlohu - a tak nějak to v průběhu kreslení dopadlo takhle. Nicméně, musím sobecky přiznat, že se mi to líbí víc, než předloha. Snad, že je to barevnější...
*
4.) Only for you!

Další předlohová práce - opět trošku předělaný. Pracovala jsem na tom výhradně v hudebce.
Uprostřed - má nejoblíbenější postava z LND, Meg Giry.
*
5.) Vicky, vesmírný uprchlík

Občas, když se hodně nudím, myslím na svůj nikdy nerealizovaný příběh o uprchlici z vesmírného vězení, která během svého útěku pozná partu spolehlivých lidí humanoidů, se kterými se dá dohromady.
*
6.) Složitý výpočet

Hahá, to napsané na té tabuli je přepis toho, co mí spolužáci o volné hodině napsali na tabuli a tvářili se, že by to mohlo konkurovat Newtonovým zákonům (či co jsme to tehdy ve fyzice brali...).
Já si to upravila k obrazu svému - přidala jsem rovnici (Allons-y)1 a vzoreček pro výrobu paliva pro TARDIS. A zneužila jsem tam chudáka Vicky :D
***
Nedá mi to a musím se s někým dalším podělit o (pro mě) totálně skvělou zprávu - táta našel na půdě svůj starý nesložený modýlek amerického letadla P-51 Mustang, navíc nerozbalený, a dal ho MNĚ :3 Konečně mám pořádný letadlo :D Teď jen najít vhodnou chvíli a začnu skládat :D

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

(nejen) Korálkový speciál

Do hospody přijde netopýr, čarodějnice a hraběnka...

Korálky - nové projekty, pt. 14