Proměny v čase - Narangerel

 Po zhruba dvou měsících je tu pokačování "Proměn"!
Jak jsem slibovala minule, v dnešním díle hodíme očkem po Narangerel (která celkem donedávna existovala pod jménem Zafrinna) (auvajs)

Ještě krátké prohlášení na začátek: jsem si naprosto vědoma, že se tímhle zatrapčím až do pekel. A nyní mě omluvte, jdu si nachystat něco, v čem si následně budu moct vyprat oči.

Tak. Máme rok 2010, pravděpodobně jeho druhou polovinu, to už si nepamatuju přesně... a zhruba třináctiletá Vědminka si kreslí. A vymýšlí blbosti nové postavy. Zrovna tohle má být bojovnice. A jelikož třináctiletá Vědminka nemá moc referenčních obrázků pro nějaký efektní costume design... *vložte zvuk plesknutí dlaně o čelo*


K velké změně designu v průběhu let docházelo málo, vlastně skoro vůbec. Jediná proměna, kterou můžeme pozorovat, je snad jen vpřípadě stylu kreslení (který se mění sice bolestivě pomalu, ale mění).

Zde tedy 2011...

... druhá polovina roku 2011 nebo první polovina 2012, tohle jde těžko zadatovat...

... a druhá polovina 2012. Tady už se projevují určitě drobné změny ve větší míře, navíc milá Zaf KO-NEČ-NĚ dostává zbraň.

K Zaf se vracím po menší pauze v roce 2015. Ano, je to prakticky jen zrcadlově převrácená předělávka toho předchozího. A ano, zase tam nejsou zrovna extrémní změny. ALE přesto tam změny jsou a dokonce je snad jde i vidět. Minimálně ta... ten... krátký pseudo-korzet (jasně, pořád to poskytuje asi stejnou ochranu jako ten tube top předtím, ale je to posun). Stále se však k lepšímu posouváme jen drobnými krůčky.

A konečně. Konečně!
Konečně přichází po další (tentokrát zhruba čtyřleté) pauze nová kresba Zafrinny, nyní již Narangerel. Stejně jako později u Greenie, i tady proběhla totální a poměrně radikální předělávka, nicméně na rozdíl od zmíněné zelené víly proto, že jsem se na to už nemohla dívat. V konečném výsledku dělám content se svými OCs hlavně pro sebe. A v tom případě je poněkud kontraproduktivní, aby mě současný design sr... štval. Do budoucna to vidím i na změnu zbraně - kašlu na meč, tohle si žádá luk.
Voila, tady je:

Dnešní díl je u konce... a čí vývoj si představíme příště? Jo, tak to si musím sama promyslet :D

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

(nejen) Korálkový speciál

Do hospody přijde netopýr, čarodějnice a hraběnka...

Korálky - nové projekty, pt. 14