Tumblr Request Special 3 - Winter Drawing Meme

Posuňme se tentokrát od oblečení k něčemu jinému. Máme už zhruba polovinu léta, což znamená... no jistě, pojďme si připomenout zimu, to dává perfektní smysl. 

Teď vážně - já si léto užívám. Na roztoužené vypisování o mlhách, deštích, dýňových produktech (fuj) (kromě kompotu a semínek) a celkově podzimní "estetice" mě neužije ani tehdy, je-li to vhodné z hlediska období. Takže pokud s tím někdo začne oxidovat v mé blízkosti teď v LÉTĚ, praštím ho sandálem. A pořádně.

Konec pindání do větru, hurá na to důležité. Odkaz na dnešní prompt list jest ZDE.

4. Hot Beverage

A jako prvního tu máme Andyho s něčím, co by mohlo být čajem. Ale... je to alchymista, takže by to stejně tak mohlo být i něco speciálnějšího (nealko, samozřejmě. Andy je abstinent)

*

6. Decorating

Je Weron jediná, komu záleží na sváteční výzdobě Kaer Morhen? Velmi pravděpodobně. Zapojují se i ostatní zaklínači, když už s tím mladá začala? Ale jistě. Nejsou z toho sice odvázaní jako ona, ale aspoň to trochu odvede pozornost od toho, že se ta pevnost prostě rozpadá. Visí to tam celý Yule, protože když už, tak už.

A hlavně - když ji to baví...

*

17. Decorating Christmas Cookies

Není tady teď úplně na místě používat přívlastek "vánoční", chceme-li slovíčkařit. Nejsem zrovna expert na vědmácký lore, ale řekla bych, že místo Vánoc tady pasuje... hm... Midinváerne. 

Weron je do své práce každopádně natolik zabrána, že jí poněkud uniká skutečnost, že hotové cukroví jí je velice NENÁPADNĚ kradeno. Tak jasně, že je to Lambert.



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Pro srovnání: 2013 vs 2023

Do hospody přijde netopýr, čarodějnice a hraběnka...

(nejen) Korálkový speciál