Evoluce postavy - Lilith

Tak abych byla úplně upřímná, je mi celkem záhadou, proč jsem sem tohle nedala dřív (pokud jsem to sem už nedala) (ale jelikož to nemůžu najít, tak asi nedala). Co si budem, jednoduše jsem to ale strašně zazdila. 

Ráda redesignuju, což asi ti, kdo tenhle blog znají už delší dobu (protože pevně a naivně věřím, že takoví nevymřeli), nejspíš dobře vědí. A stejně tak vědí i to, že moje třináctileté já mělo divné nápady... a divně kreslilo, o tom není nejmenších pochyb. A jak se zdá, v tomhle případě jsem si tuhle skutečnost uvědomila celkem brzo, takže má drahá elfí vražedkyně Lilith se vylepšení vzhledu dočkala ani ne o rok později, a od té doby vypadá a funguje tak, jak ji na netu prezentuju dodnes.

Tohle jsem si syslila v Archivu skoro tři roky. Pořád nechápu proč. A v tomhle provedení to vzniklo pravděpodobně proto, abych už nemusela nikdy nikomu ukazovat ten původní obrázek s Lilith v.2011. Protože - upřímně - ten vidět nikdo nemusí... a určitě ani nechce, hah.


Hele, je nutno podotknout, že moje mladší já asi mělo trochu ponětí o lukostřelbě - a dalo jí CHRÁNIČE ZÁPĚSTÍ! Což bude tak všechno, co na té verzi není úplně na odpis... 😄

Komentáře

  1. No, já mám pocit, že takhle jsem nikdy nekreslila - natož před 9 lety! :D Alespoň vidíš ten rozdíl a vývoj kupředu, to je dobrý!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, ono je nakonec dobře, že jsem dělala tuhle překreslenou verzi (na ten původní obrázek s datem vzniku cca únor/březen 2011 se fakt nedá koukat), i když tam ten špatnej character design úplně nevynikne :D Ale když si představím tu starou kresbu vedle téhle nové... vývoj tam je, to teda sakra jo :'D

      Vymazat
  2. Mi se líbí obě. Ta novější má akorát o kus bojovnější výraz :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Pro srovnání: 2013 vs 2023

Do hospody přijde netopýr, čarodějnice a hraběnka...

Korálky - nové projekty, pt. 14