Téměř smetena závanem nostalgie

Už ani nevím, co že jsem přesně dělala, beztak něco hrála, a dostala jsem u toho chuť pustit si na pozadí nějakou muziku. Zrovna jsem měla po ruce kazety s kompletním muzikálem Dracula, tak jsem si řekla "Proč ne?" A tam se to asi zvrhlo či co. 

Úplně nejdřív jsem pohledala sešitek s texty, který patřil ke kazetám, následně došlo na program... a ono se mi to nějak rozleželo v hlavě, takže jsem se hned druhý den dala do zjišťování, jestli Draculu ještě vůbec hrají. A bingo!

Velmi dobrý termín to byl, někdy v listopadu (hledala jsem si to cca uprostřed září), datum vycházelo na sobotu v celkem rozumném čase ( = dojela bych do Prahy, stihla tam dojít, chytla potom dobře vlak do Olomouce), dokonce lístky pro moji kategorii ani ne za čtyři stovky...

A v čem myslíte, že byl háček?

Samozřejmě, že podle plánu hlediště zrovna moje cenová kategorie měla sedadla až úplně vzadu, a kdybych vzala o stovku dražší lístek, taky bych si nepomohla. Ke svému štěstí bych chytla místo za sloupem.

Nic, tak jsem si ten záznam pustila znova, opět projela program, pročetla si to, co mám zatím napsáno ze své velice vleklé fanfikce (přepis Tajného deníku upírky Kelly)... a vyrobila tuhle věc :D

(kompozice převzata z této tumblrové "Draw Your Squad Challenge")

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

(nejen) Korálkový speciál

Do hospody přijde netopýr, čarodějnice a hraběnka...

Korálky - nové projekty, pt. 14