Když nevím, co kreslit, končívá to fakt divně

Prakticky se konstantně nacházím v situaci "Ruka by kreslila, hlava neví co". A to je prosím, jak se říká, blbý jak necky a užitečný jak mrtvýmu kabát. Na vlastní inspiraci se moc spoléhat nemohu, moje múza je totiž, jak známo, šílená potfora a kde může, tam nepomáhá. Okolí se ptát nemůžu, to se totiž zase vracíme k přirovnání s užitečností. Chci říct, komu by pomohlo, když na dotaz: "Sím tě, co mám nakreslit?" dostane odpověď: "Eee... nevím?"

A tak jsem i já podlehla mámení jedné z početné smečky What To Draw aplikací. Nic moc geniálního to není, pracuje vlastně na generátoru náhodných slov a slovních spojení, viz například toto - Sauron bojující se světelným mečem (má oblíbená) :D Tedy, ne že by to vyrábělo jenom šílenosti, občas to vyplivne i zadání typu "Déšť", "Láska", "Měsíční sonáta"... a už je jen na autorovi, jak zadané téma uchopí.

Přiznávám bez mučení, kolikrát by mě takové věci ani nenapadly. Třeba Elsa pracující s počítačem. Jen si to představte, IT Elsa. S jejími schopnostmi by přehřátí přístroje bylo podle všeho minulostí.


*
Na zadání Tvá postava (ale opačného pohlaví) v Narnii bych dříve nebo později přišla, to ano. Jen většinou kreslím postavy původně mužského pohlaví jako ženy. Ty ženské mi prostě tak nějak víc jdou :D

*
Elfa poslouchajícího hudbu pod duhou si užijete rozhodně víc, pustíte-li si k tomu doporučený hudební doprovod. Chvíli vydržte, tahle skladba stojí za to.

*
Ach ano, nejlepší na konec. Levitující kočka, která jen dokazuje, že zvířata skutečně pořádně neumím :D


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

(nejen) Korálkový speciál

Do hospody přijde netopýr, čarodějnice a hraběnka...

Korálky - nové projekty, pt. 14