Králíci se vrací!

Hellou!
Po krátké odmlce jsem opět tady! :D Díky bohům za prázdniny, už mi z toho všeho začínalo pomalu hrabat (a to je teprv na střední, eheh...)

Abych ten nadpis nějak taky vysvětlila - mívám občas stavy, kdy mě chytne šílená a krutá nostalgie a pokud "nerestauruji" staré obrázky, vracím se ke starým projektům. Tentokrát to naplno schytali Králíci - taková ta AU! věc z období asi sedmé třídy (Šmajda Rabbit a spol.).

To jsme tak jednou sedly s dávnou spoluautorkou tamtoho všeho a zavzpomínaly si, jaká to vlastně byla ve své podstatě docela sranda a napadlo nás - proč to znovu nezkusit?
Tak jsme se do toho daly:


Malá aktualizace čili "Už sakra nejsme třináctiletí smradi!"


První polovina - podoba z let 2011-2013 (ano, občas se nějaký ten králičí obrázek přeci jen objevil)
Zleva doprava: Jenny, Šmajda, Alex, za ní v krabici Šmajdino dvojče Vern.

Jenny - část té nerozlučné trojice, metly nižšího stupně fiktivního gymnázia. Taková v podstatě nejvíc umírněná, to ale bylo způsobeno pouze tím, že byla celou dobu zabrána do SMSkování se svým přítelem Vernem, v jehož krabici se ovšem signál objevoval zřídkakdy.
Za povšimnutí stojí spousta volánků, "úchylné sponečky" (jak to spoluautorka nazvala nedávno) a ten šílený tragický a kdesicosi účes. Koho to tehdy vlastně napadlo...?
Šmajda - ten největší magor v celém vesmíru, bacha na to a tak podobně. Nebo taky jinak: mé alterego s přehnanými vlastnostmi tehdejší doby. Už tehdy se u ní objevovala malá militaristická úchylka, proto ty kalhoty. Nejradši trávila čas šikanováním svého dvojčete (od koho myslíte, že má tu fešnou krabici?) se svou drahou kamarádkou...
Alex - druhý trapič Vernův, tak trochu "queen bee". Postava spoluautorky.
Vern - teoreticky se vlastně ani neví, jak vypadá, prakticky je to to samé, co Šmajda
---------
Druhá polovina - podoba aktualizovaná
Zleva doprava: Nikitka, za ní hrob Jenny, Šmajda, Alex, za ní opět Vern (tentokrát ovšem s vytuněnou krabicí)
Jenny byla po určitých okolnostech shledána za nevyhovující, pročež jsme se jí elegantně zbavily - malá nehoda s krakenem při plavbě po sedmi mořích (slyšeli jste? NE-HO-DA!)

Nikitka - velice obstojná náhrada za zahrabanou Jenny. Jelikož se většina "prvního příběhu" odehrávala později na moři a s piráty, došlo k jejímu objevení se v příběhu tak, že ji Šmajda s Alex zachránily v Africe před otrokáři a vzali si ji s sebou dom.
Následně se došlo ke zjištění, že je specializovaná na voodoo :D
Šmajda - militaristická úchylka se vrátila v razantnější podobě :D Dokonce tak razantní, že se u ní nikdo neví odkud objevila malá osobní armáda zombie nazi bunnies :D Přes to všechno je ale zarytá antifašistka, čímž ráda štve svého bratra Verna. Šílený cynik, navíc ráda a záměrně pronáší poznámky, které její širé okolí dokáží silně znechutit.
Alex - tentokráte přichází s všeříkajícím heslem "Hlavně seriózně" :D Imunní vůči Šmajdiným poznámkám. Pro neznalce to vypadá, že se jí nic nedotkne, zasvěcení ovšem ví, že v momentě, kdy se jí protivníkovo jednání přestane líbit, už šrotují v hlavě plány zlé (ale hlavně seriózní) pomsty.
Vern - se svou sestrou sdílí onu řečenou militaristickou úchylku, je však na rozdíl od ní kapku proněmecky založený. Proto se šikana změnila v částečnou lokální válku :D
Ach ano, a ještě Jenny - mrtvá. jak říká nápis na náhrobku - Zalez a nestraš!
*
A konečně se dostáváme k některým dalším obrázkům:
Nejhorší večer EVER!

Inspirováno skutečnou událostí :D
Má první lekce tanečních (doopravdy jsem ovšem nikomu nos nerozbila...) se spoluautorčinou cestou dom ze schůzky (na nádraží se potkala s několika našimi spolužáky, kteří svou první lekci tanečních pro změnu pořádně zapili) :D
*
Málem vědecká polemizace

Přemýšleli jste nad tím někdy? Jak vypadal ten mrtvý v baladě "Svatební košile"? Upír? Duch? Řádně uleželá zombie?(na tuhle svou teorii jsem docela hrdá) :D
*
Winter is coming...

Anóó, je to tak! Vědmi začala koukat na Game of Thrones! :D A kdo tuto sérii zná (pochybuji, že se najde někdo, kdo ne. A pokud, tak to bude HODNĚ velká menšina), určitě pozná, koho jsem si nejvíc oblíbila :D Oh, come on! Vždyť má ty vlasy stejně dlouhý jako já! :D

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

(nejen) Korálkový speciál

Do hospody přijde netopýr, čarodějnice a hraběnka...

Korálky - nové projekty, pt. 14