Prologue

*tady mělo být sólo na bicí, pro navození atmosféry, ale bubeník se zdejchnul*

JE TO TADY!!!

Tolik a dlouho očekávaná Cesta do Anglie 2: Zpátky v Londýně !! Větší, lepší a praštěnější pokračování oblíbené série Cesta do Anglie!
Minule jsme oživili šedivý život obyvatel Londýna o spoustu alkoholu, barevných obláčků z Jerrieho trávy a sexuálních narážek.

To ale tentokrát nečekejte.

BUDE TO O HODNĚ LEPŠÍ!!

Nicméně, je potřeba též vážně (či se aspoň významu slova vážný přiblížit) pohovořit i o několika věcech, které je nutno očekávat...
Proto čtěte dál!


Bod jedna - úplně opustíme jakékoli konkrétní formy jointů. Ne konopí jako takového. Nicméně, nikdo si tentokrát jointa nezapálí. Stará banda poučena z minulých událostí a nová krev vystrašena hrůzyplnými historkami právě zmíněné staré bandy. Čímž se dostáváme k...

Bod dvě - bohužel se budeme muset rozloučit s některými členy minulého zájezdu. Zaspoileruju a prozradím, že se jedná o Munkuse, Tuggera, Maca, Verenu, Mo, Etceteru, Viki, Teazer, Jerrieho, Mista a bohužel i o řidiče Karla, který se provinil jistou pro řidiče se nehodící věcí (ovšem kdo by se mu divil, že?)... Na druhou stranu - přivítáme spoustu nových lidí... a jiných stvoření :) Některé známé již z jiných ptákovin, pro jiné to bude premiéra. A o ostatní členy staré gardy se nebojte! Co by to byla CdA bez nich?

Bod tři - děti nebrat!! S Marikou jsme došly k názoru, že kazí zábavu a že se jejich rodiče musí hlídat. Proto jsme tentokrát stanovily pravidlo, že všichni -18 prostě zůstanou doma :D Já s Marikou se nepočítáme, v našich povídkách nikdo doopravdy neví, kolik nám je. A co by to byla Cesta do Anglie bez oblíbených pořadatelek?

Bod čtyři - trochu špatná zpráva pro ty, co neradi čtou. Očekávejte delší repliky. Prostě jsme se při psaní rozjely, co už s tím?

Bod pět - budeme v Anglii o noc déle! :D Těšte se na dopodrobna rozebrané večerní akce, včetně jedné karaoke párty! :D

Bod šest - nediskriminujeme, takže proto bude pokračování velmi... kosmopolitní (nebo taky mezinárodní, ale to nezní tak nóbl)

A abych moc nezdržovala (protože to píše v podstatě natajno), zde jsou dvě promo kresby!
Upoutávka č. 1


První noc v naší staré známé ubytovně, kde Lusíí přišel o tanga a Vědmi o... láhev tequilly :D (no, copak jste mysleli, úchylové? :D)
*
Upoutávka č. 2 aneb SPOILER!!


Jo, ta jede taky <-_-'>
Kdyby někdo nemohl přečíst repliku toho sexy elfa vzadu: "Mám být hodný bratr a říct jí, že jsou jí vidět spoďáry?"
Upírčina reakce: "O-ona nějaký má?"

V příštím článku na téma nově připravované série se těšte na představení všech postav!
Tímto se s vámi loučíme a nezapomeňte tu nejdůležitější věc!
Nic se ti nedaří? Něco ti nejde? JEĎ S NÁMA DO ANGLIE!! Ono to přejde...

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

(nejen) Korálkový speciál

Do hospody přijde netopýr, čarodějnice a hraběnka...

Korálky - nové projekty, pt. 14