Malá povídčička o přítelkyni Malfoye juniora :D

Well, ta věc s "kopírkou" je prozatím vyřešena. Děkuji vám všem! *virtuální objetí*

Tak, abych (si) vám pozvedla náladu, dávám vám sem jednu povídku, kterou jsem spatlala někdy o loňských prázdninách.

Je to taková blbost o Dracovi Malfoyovi a jeho imaginární holce Leah. Je to slabý a přiblblý, ale Marice T. to údajně taky zvedlo náladu, tak si říkám, že bych to sem měla pro vás dát.

Kouřový opar


"Takže ty se chceš stát jednou z nás?" otázal se Pán Zla nakrátko ostříhané černovlásky v batikovaném tričku. Byly to špatné časy, a tak musel i čaroděj Voldemortova formátu sáhnout po posile z řad zelenáčů, kteří nebyli na straně toho trotla s jizvou. Leah Hopeová byla jedna z nich. Sedmnáctiletá čarodějka z hipísácké rodiny.

Bezva. Hipíka Pán Zla vůbec nečekal. A ještě ke všemu takové mládě. Jistě, byla už plnoletá, ale o zkušenostech s černou magií se tu nedalo mluvit. No jistě, pomyslel si lord Voldemort, nemůžeš čekat, že všichni nováčci budou jako ty nebo jako Severus...

"Ehm… pane, že se tak blbě ptám," přerušila Leah proud čarodějových myšlenek, "berete mě, nebo mám jít domů?"

Inu, co se dá dělat...

"Dobrá tedy, co už s tebou... Draco, vezmeš si na starost její zaučení!"

Mladý Malfoy, který si myslel, že když bude vypadat dostatečně nenápadně, nikdo si nevšimne, jak se plíží ven z místnosti, sebou nečekaně trhnul. Podíval se na Leah a trhnul sebou znovu. Nečekal, že tu uvidí svou spolužačku. Rychle se vzpamatoval, zamumlal něco ve smyslu "Jak poroučíte," vzal Leah za ruku a odvedl ji z místnosti.

Když se za nimi zavřely dveře, oba se rozesmáli a utekli na půdu.


Během pouhých deseti minut seděli oba zkouření mezi starými krámy na půdě Malfoyovic sídla. Draco si potáhl z miniaturního jointu a prohlásil: "Stejně nechápu, jak jsi to sem dostala. Takovou luxusní travku by přece ten ninja skřítek musel vyčmuchat."

Leah se zasmála a sundala si šátek. V něm byly, jako v kulometném pásu náboje, vyrovnány malinké jointíky.

"Je to tetin starej trik," přiznala. "Tak se jí povedlo dostat i malý množství trávy do porodnice. Musela si po porodu uklidnit nervy nebo co."

Půdou znovu otřásl výbuch smíchu.

Draco si otřel slzu a trochu zvážněl.

"Co když nás budou hledat?"

"Co by," řekla Leah pohodářsky. "Až to přijde, tak to přijde..."

...

O patro níž to docela žilo. Lucius si stačil všimnout, že jeho syn zmizel, a tak vyburcoval poplach. Co kdyby náhodou chtěl uspořádat hon na brýlatého zjizveného trotla? To nechtěl dopustit ani Pán Zla ("Já si ho zabiju sám!!"), takže veškeré smrtijedstvo, nacházející se v ten moment na pozemcích Malfoy Manor, se muselo pustit do hledání. Hledal i sám lord Voldemort.

Netrvalo mu to dlouho. Jeho pozornost upoutal pach páleného THC, vycházející zpoza padacích dveří na půdu. Protože se mu nechtělo hledat žebřík (a koneckonců to byl kouzlomrsk), jednoduše se tam portnul.

K svému překvapení zahlédl jak mladého Malfoye, tak i tu novou, jak si zabořeni ve starém gauči labužnicky potahují z malinkých jointů.

Už už je chtěl pořádně zdupat za jejich laxní přístup, ale Leah ho umlčela gestem natažené ruky, ve které držela další jointík, a slovy: "Dáte si taky, vole?"
...

Toho večera se kolem Malfoy manor vznášel lehoučký opar kouře.

***
je to taková blbinka, doufám, že pobavila.
p.s. - nikdy jsem trávu nezkoušela a ani se do toho nehodlám pouštět. To jsem si jen předtím pročetla starý zápis v sešitě na občanku...

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

(nejen) Korálkový speciál

Do hospody přijde netopýr, čarodějnice a hraběnka...

Korálky - nové projekty, pt. 14