"Prej světová metropole" - pokračujem :D

Tak jo, lidi, i když jste mi toho moc nenapsali, a já se tudíž nemohla rozhodnout jestli pokračování vložit či ne, tu je. Aspoň pro Mariku T. a Micku/Baterku :D


"Prej světová metropole" - pokračování

Nadechla se, zavřela oči a decentně se vzdálila od hihňající se dvojice, kterou tvořil její bratr a Liz. Chovali se jako dva puberťáci. A k veškeré Blondiině smůle si průvodkyně pravděpodobně stačila všimnout, že ti dva patří k ní. 

Chvilku zvažovala obě možnosti a poté se začala rozhlížet, kam zmizel Abe. Radši by si poslechla odborně znějící text plný názvů, kterým z poloviny nerozuměla, než něco, čemu přes to všechno mumlání a hihňání nerozuměla vůbec. Našla ho až po chvíli. Prohlížel si zrovna mozek nějakého anonymního chudáka, který prodělal mozkovou mrtvici.

Blondie nasucho polkla a kousla se do spodního rtu. Měla pro Abea slabost už trochu delší dobu, ale nikomu to nikdy neprozradila. Proto tahle její láska zůstávala prozatím v platonické rovině. Stála tedy za ním neschopná slova a dívala se na něj jako na svatý obrázek. Nebo možná jako na cédéčko od Nightwishů...

Abeovi bylo krajně nepříjemné, když na něj někdo civěl. I když byl zamaskovaný tak, že nikdo jiný nemohl zahlédnout ani kousek jeho modré kůže, pohled cizích lidí jej velmi znervózňoval. Otočil se a přitom na čumila promluvil: "Co potřebuje...ÁÁ!" Leknul se, protože pohled na rozpačitě tlemící se sestru "Velkýho červenýho" byl jen pro vážně silné povahy. 

"Blondie, to mi nedělej," napomenul mírně černovlásku.

"Sorry," odvětila Blondie a začervenala se. Bylo jí po tom celkem trapně. Musela ten svůj připitomělý výraz nějak neutralizovat, a tak se podívala na exponát ve vitríně za Abem. To jí koutky srazilo trochu k zemi, takže byla schopná normálně konverzovat. 

"Ehm..." odkašlala si, "Abe, víš, ty jseš takovej inteligentní a..."

"Co potřebuješ?" zeptal se jí. VŽDYCKY, když začala Blondie někoho chválit, něco potřebovala. Tím jí dokonale vzal vítr z plachet, takže se zmohla jen na zmatené zablábolení: "Cože?"

Je to takové poslabší, takže se omlouvám. A znovu se vás táži - chcete pokračování? :D

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

(nejen) Korálkový speciál

Do hospody přijde netopýr, čarodějnice a hraběnka...

Korálky - nové projekty, pt. 14